Am lansat albumul nostru de debut, ”Dreams Without a Past”! Concertul de lansare de vineri seară a fost, fără îndoială, cel mai important și emoționant concert dintre toate de până acum. Vă mulțumim pentru prezența într-un număr atât de mare, ne-am simțit minunat în compania voastră. Suntem norocoși ca avem parte de voi, un public atât de calduros și de primitor, și ne bucurăm că am putut face acest pas împreună.

A fost un concert total deosebit. A avut o energie specială, de genul care te umple atât de emoție, conștientizând valoarea momentului, dar și de recunostință. Am depus împreună foarte multă muncă, iar faptul că am ajuns în punctul în care vă “înmânăm” vouă piesele noastre ne dă un sentiment aparte de împlinire. Unde mai punem că acest moment a fost asistat și de un Hard Rock Cafe SOLD-OUT, iar baza noastră extraordinar de dedicată de fani, venită din toața țara, ne-a lăsat cu gura căscată prin susținerea oferită și surpriza făcută vineri seară. Vă mulțumim din toată inima, a fost cea mai frumoasă seara din cariera noastră de până acum, una pe care ne-o vom aminti și peste 50 de ani! „Dreams Without a Past” este al vostru!

Din acest moment, albumul nostru este disponibil pe toate platformele de download și streaming disponibile în România: https://UMR.lnk.to/Fameless-DreamsPR. Îl puteți cumpăra de pe site-ul getmusic.ro, iar în curând se va găsi și în librării, benzinării și alte magazine din țară.