Am anunțat în noiembrie vestea concertului nostru de lansare și am promis ca vom împărți scena cu nume importante din muzica rock romanească. A sosit momentul să dezvăluim cine sunt invitații noștri speciali care ne vor însoți pe 27 ianuarie la Hard Rock Cafe.

Primul pe listă este Dan Radu Byron, solistul trupei Byron, pe care noi o admirăm în mod deosebit. Toți suntem mari fani ai muzicii și conceptelor create de Dan și colegii lui, iar ultimul lor album, „Eternal Return”, la lansarea căruia am și fost prezenți, este unul dintre albumele noastre preferate, un disc excepțional și un exemplu de urmat pentru noi. Am avut plăcerea de a ne afla pe aceeași scenă cu Byron la festivalul Shine, în 2016, iar faptul că Dan a acceptat invitația noastră ne onorează și ne bucură foarte mult.

Cel de-al doilea invitat al serii va fi solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Prietenia dintre noi a luat naștere tot la Hard Rock Cafe, cu ocazia concursului Hard Rock Rising, unde Cornel avea rolul de jurat. Ulterior, în recenzia postată pe blogul lui, el ne-a caracterizat ca fiind “cei mai elevați” din concurs, ceea ce a însemnat foarte mult pentru noi și ceea ce a dat curs multor invitații și discuții de proiecte comune.

Al treilea invitat este nimeni altul decât Tudor Chirilă, frontman-ul trupei Vama și antrenorul care a avut cea mai mare pondere în evoluția muzicală a lui Tibi, atât la Vocea României, cât și după concurs. De altfel, Tudor este cel care l-a ghidat pe Tibi să urmeze parcursul muzical axat pe lucrul cu trupă și muzică originală, și care, totodată, ne-a și “botezat” formația cu numele pe care îl avem acum.

Iar ultimul invitat de pe listă este proaspăta câștigătoare a concursului Vocea României, Teodora Buciu, care a și realizat un duet impresionant impreună cu Tibi în finala ultimului sezon, pe piesa “Who Wants to Live Forever”, semnată Queen. Cele doua voci vor cânta împreună din nou pe 27 ianuarie, la Hard Rock Cafe!

Așadar, pregătim un concert de excepție, cu foarte multe momente speciale nu numai pentru fanii Fameless, ci și pentru fanii rock-ului românesc, în general. Abia așteptăm să cântăm împreună cu invitații noștri, iar fuziunile care vor rezulta în urma colaborărilor noastre sperăm că vor aduce un plus de surpriză, pe lângă albumul deja promis. Vă așteptăm la concert!