Serban Georgescu

Șerban s-a născut pe 6 Februarie 1988 în Constanța. În copilărie, artiștii lui preferați au fost Michael Jackson și Nirvana. A început să cânte la chitară bass în liceu, perioadă în care a colaborat cu numeroși artiști locali. Are la activ sute de concerte în România alături de trupele ASHA, The Boy Who Cried Wolf, Supermassive și White Walls, cu cea din urma concertand si in Ungaria, Polonia, Germania, Austria, Olanda, Malaezia.

DSC_4919

Este îndrăgostit de tot ceea ce ține de muzică și de aspectele tehnologice din spatele ei. A absolvit Facultatea de Matematică și Informatică la Universitatea Ovidius din Constanța și cursurile de masterat ale programului “Tehnologii Multimedia pentru producția de conținut în domeniul audiovizualului și comunicațiilor”, Universitatea Politehnică București. A absolvit cursuri de inginerie audio, dezvoltare muzicală, improvizație jazz, songwriting, organizate de Universitatea din Rochester (N.Y.) și Berklee.

A participat la auditiile organizate de Agentia de Vise, în martie 2015, în urma cărora a fost ales ca bassist al trupei Fameless.