Tiberiu Albu

Născut în Orăştie, Tiberiu Albu a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Timişoara, iar talentul muzical i-a fost descoperit de tatăl lui, care l-a încurajat să urmeze această cale. Tibi cântă la chitară şi muzica rock ocupă un loc special în viaţa sa. Deşi nu a urmat cursuri de canto niciodată, talentul său fiind nativ şi cultivat prin muncă şi determinare, vocea lui este catalogată de mulţi drept una dintre cele mai bune ale genului rock, auzite în România.

Experiența lui este legată, în cea mai mare parte, de concertele susținute în cluburile și cafenelele Timișorene, unde a cântat în diverse trupe locale sau solo, abordând variante acustice ale hiturilor internaționale. În 2014, la sfatul unor prieteni, Tibi s-a înscris la concursul Vocea României și a impresionat instant juriul la audiţiile pe nevăzute cu piesa „I Love Rock ‘N Roll”. Inițial sub îndrumarea lui Smiley, Tibi a fost aproape de eliminare în etapa confruntărilor, însă a fost salvat de Tudor Chirilă, care i-a devenit antrenor și bun prieten. A continuat să zguduie scena cu alte piese hard rock, cum ar fi “Rock ‘N Roll”, de la Led Zeppelin, și “Dream On”, de la Aerosmith, iar pe 19 decembrie, a reușit să câștige concursul, fiind prima voce rock din ediția românească a concursului care primește marele  premiu.

După concurs, contrar tendinței clasice a câștigătorilor de a se lansa în carieră sub propriul nume, Tibi a ramas fidel dorințelor sale inițiale de a-și forma o trupă și a dat naștere proiectului Fameless, în martie 2015.